Αελ Οφη - ΑΕΛ-ΟΦΗ: Το γκολ του Ντε Γκουζμάν - Ποδόσφαιρο - Super ... : Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο.. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι. Στόχος για τον οφη η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ.

Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΕΛ - ΟΦΗ: "Βυσσινί" ανατροπή! Γκολάρες, VAR και ...
ΑΕΛ - ΟΦΗ: "Βυσσινί" ανατροπή! Γκολάρες, VAR και ... from www.newsit.gr
Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Οφη και λάρισα έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν. Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ματς της λάρισας με τον οφη, στο πλαίσιο της 5ης. Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι.

Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς.

Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ. Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Στόχος για τον οφη η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό. Η αελ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με. Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ματς της λάρισας με τον οφη, στο πλαίσιο της 5ης. Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Τα είχε όλα το παιχνίδι στο ηράκλειο!

Όφη και αελ αναμετρούνται στο ηράκλειο σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της ουράς. Η αποστολή του οφη για το παιχνίδι με την αελ. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Με καστάνιος στον τελικό με αελ. Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Τα επίσημα στιγμιότυπα του ΑΕΛ-ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο - Super ...
Τα επίσημα στιγμιότυπα του ΑΕΛ-ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο - Super ... from resources.sport-fm.gr
Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ματς της λάρισας με τον οφη, στο πλαίσιο της 5ης. Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Όφη και αελ αναμετρούνται στο ηράκλειο σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της ουράς.

Όφη και αελ αναμετρούνται στο ηράκλειο σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της ουράς.

Γενικά η αελ ήταν ακίνδυνη επιθετικά και ο οφη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι. Στο τέλος του ημιχρόνου, ο τραυματίας γκράουρ πέρασε στο ματς και βρέθηκε απέναντι από τον σωτηρίου όμως το σημαιάκι του βοηθού σηκώθηκε και η φάση τελείωσε ως οφσάιντ. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ανάμεσα στην γηπεδούχο αελ και τον οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts της super league, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με. Στόχος για τον οφη η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό. Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Δείτε πως θα αγωνιστούν αελ και οφη, για την 5η αγωνιστική των playouts.

Ένα από τα πλέον σημαντικά ματς για την παραμονή διεξάγεται στο αλκαζάρ, όπου η αελ υποδέχεται στις 17. Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1).

Η αποστολή της ΑΕΛ με ΟΦΗ - kosmoslarissa
Η αποστολή της ΑΕΛ με ΟΦΗ - kosmoslarissa from www.kosmoslarissa.gr
Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Οφη και λάρισα έχασαν ευκαιρίες αλλά δεν. Όφη και αελ αναμετρούνται στο ηράκλειο σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της ουράς. Στόχος για τον οφη η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ματς της λάρισας με τον οφη, στο πλαίσιο της 5ης. Τον οφη υποδέχεται σήμερα η αελ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των play out της super league 1, σε ένα ματς ζωής και θανάτου (17:15 novasports 1). Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι.

Ο οφη υποδέχεται το σάββατο (06/03, 15:00) την αελ, στο γήπεδο «θεόδωρος βαρδινογιάννης» παρακολουθείστε μέσα από το το ekriti.gr live την εξέλιξη της κρίσιμης αναμέτρησης του οφη με την.

Ο οφη απείλησε πρώτος στο 52' με δυνατό σουτ του στάικου, το οποίο και απέκρουσε ο νάγκι. Σε ένα ματς με λιγοστές καλές φάσεις, οφη και αελ έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «γεντί κουλέ», με τους κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην εξάδα και τους «βυσσινί» να. Η αποστολή του οφη για το παιχνίδι με την αελ. Έξαλλος ο κούγιας με κομίνη, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ματς της λάρισας με τον οφη, στο πλαίσιο της 5ης. Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό το σημαντικό ματς στο αλκαζάρ. Ο ποδοσφαιριστής του οφη είδε εκτός θέσης τον κρίστινσον και με βολέ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Όφη και αελ αναμετρούνται στο ηράκλειο σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη της ουράς. Με το «τρίποντο» αυτό ο οφη έφτασε τους 15 βαθμούς. Το όνειρο του γιώργου δώνη να δει την αελ στον τελικό του κυπέλλου (5η μαΐου) παραμένει ζωντανό. Οχτώ σερί ήττες μετρούν οι γηπεδούχοι, από νίκη… σωτηρίας προέρχονται οι φιλοξενούμενοι. Υποδέχεται τον οφη, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία, ωστόσο η ομάδα της κρήτης η αελ έχασε από τον παναιτωλικό στο αγρίνιο και έπεσε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Με καστάνιος στον τελικό με αελ.